Fejring

Benim Formülüm: Esnekliğin Yaratıcılıkla Buluştuğu Yolculuk

Çalışan deneyimini yalnızca iş yapış şekilleriyle değil, aynı zamanda sunduğumuz fırsatlar ve yarattığımız deneyimlerle bütüncül bir şekilde ele alıyoruz. Bu yaklaşımın önemli bir parçasını ise, çalışanlarımızın farklı ihtiyaçlarına cevap verebilen, esnek ve kişiselleştirilebilir uygulamalar oluşturuyor.

Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Esnek Yan Haklar programımız “Benim Formülüm”, her bir çalışma arkadaşımızın kendi önceliklerine göre seçim yapabilmesini mümkün kılıyor. Alışverişten seyahate, teknolojiden günlük ihtiyaçlara kadar uzanan geniş bir yelpazede, herkes kendi “formülünü” oluşturabiliyor.

Amgen Türkiye olarak benimsediğimiz çalışma modelimiz de bu anlayışı destekliyor. Çünkü biz, çalışanlarımızın yalnızca işlerinde değil, hayatlarının farklı alanlarında da kendilerine en uygun dengeyi kurabilmelerini önemsiyoruz. Tam da bu bakış açısıyla, “Benim Formülüm”ün ruhunu yansıtan keyifli bir etkinlikte bir araya geldik: Lego Atölyesi.

Yaratıcılığın ve esnek düşünmenin buluştuğu bu atölyede, ekip arkadaşlarımız kendi bakış açılarını yansıtan tasarımlar ortaya koydu. Her bir parça, aslında farklı bir ihtiyacı, farklı bir önceliği ve farklı bir hikayeyi temsil etti. Bu etkinlik, sadece keyifli bir mola değil; aynı zamanda kültürümüzün önemli bir parçası olan esnekliğin ve bireyselliğin bir yansıması oldu. “Benim Formülüm” ile çıktığımız bu yolculukta, çalışanlarımızın kendi seçimlerini yapabildiği, kendilerini ifade edebildiği ve ilham bulduğu deneyimler yaratmaya devam edeceğiz.

TUR-NP-26-80100