Amgen Türkiye’de Nefroloji İş Birimi Müdürü Selim Özyılmaz oldu

Amgen Ticari Operasyonlar Birimi adı altında Onkoloji & Hematoloji, İmmünoloji ve Nefroloji olarak üç ayrı iş birimi oluşturulan Amgen Türkiye’de, Nefroloji İş Birimi’nin başına Selim Özyılmaz getirildi.

Portföyün ticari anlamda sürdürülebilirliği ve rekabetçiliğin güçlendirilmesi amacıyla iş birimlerini tek bir yönetim altında birleştiren Amgen Türkiye’de Nefroloji İş Birimi Müdürlüğü görevine Selim Özyılmaz atandı. Lisans ve yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamlayan Özyılmaz, iş hayatına finans sektöründe yüksek lisans döneminde adım attı. Ardından Peppers & Rogers Group Yönetim Danışmanlığı firması ile gerek Türkiye gerekse yurtdışında, alanında lider birçok firmaya yönetim kurulu düzeyinde danışmanlık desteği veren Özyılmaz, ilaç sektörüne Novartis ile giriş yaptı.

Selim Özyılmaz, Novartis Türkiye’de Strateji, İş Mükemmelliği, İş Geliştirme, Dijital Tanıtım gibi birçok farklı alanda sorumluluk aldıktan sonra firmanın farklı iş birimleri arasındaki iş geliştirme fırsatlarından sorumlu APMA bölgesel direktörlüğü görevini üstlendi. 2017 yılında dünyanın dev biyoteknoloji şirketlerinden biri olan Amgen’da Satış ve Pazarlama Mükemmelliği ekibinin başına geçen ve yönetim kurulu üyesi olan Selim Özyılmaz, Şubat 2019 itibariyle Nefroloji İş Birimi Müdürü olarak görevine başladı.

Ayrıntılı Bilgi İçin;
Mese İletişim